Oplysninger om enkelte personer

Hvis du vil se en alfabetisk oversigt over personer ordnet efter efternavn, så klik på et bogstav herunder.


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z ÆØÅ

Svend Dahl (1887-1963)

rigsbibliotekar, dr.phil.
f. i Kbh.
0000  Pris + Andre priser
0000  Krak Kraks Blå Bog
1887  Født Født: 24-09-1887
1910  Debut Debut i bogform: Bibliotheca zoologica danica 1876-1906
1919  Afsnit i bog Dansk Forfatterforening 1894-1919: side 71 (uden tekst)
1934  Leksikon Dansk Biografisk Leksikon. 2. udgave, 1933-1944: bind 5
1945  Bibliografi Hvem skrev hvad. Politiken, 1945
1947  Pris Festskrift:
1947  Bibliografi Bibliografier:
1951  Leksikon Den danske Bibliotekarstand 1950
1951  Bibliografi Hvem skrev hvad. Politiken, 1951
1952  Pris Æresmedlem af Danmarks Biblioteksforening
1953  Pris Æresdoktor ved Lunds Universitet
1963  Død Død: 15-11-1963

1968  Leksikon Magister-stat 1967
1970  Krak Danmarkshistoriens blå bog. Krak  Illustreret med foto
1979  Leksikon Dansk Biografisk Leksikon. 3. udgave, 1979-84
1996  Leksikon Den store danske encyklopædi. 1994-2002

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z ÆØÅ