Oplysninger om enkelte personer

Hvis du vil se en alfabetisk oversigt over personer ordnet efter efternavn, så klik på et bogstav herunder.


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z ÆØÅ

Johannes Johansen (1925-2012)

biskop
f. i Hørning sogn ved Århus
0000  Krak Kraks Blå Bog
1925  Født Født: 04-03-1925
1944  Student student (Århus Katedralskole)
1952  Note gift med Ellen Kathrine Fangel
1952  Uddannelse cand.theol. (Aarhus Universitet)
1974  Debut Debut i bogform: Thurø-Rim (digte)
1987  Pris Kaj Munk-Prisen
1989  Bibliografi Aage Jørgensen: Dansk litteraturhistorisk bibliografi 1967-1986. Dansklærerforeningen, 1989: nr 6890
1990  Pris Festskrift:
1990  Bibliografi Bibliografier:
1993  Pris + Andre priser: Chr. P. Hansen og hustrus Fonds Hæderspris
1995  Bibliografi Bibliografier:
1998  Leksikon Den store danske encyklopædi. 1994-2002
2000  Leksikon Teologisk stat - Kirkelig håndbog 2000
2012  Død Død: 20-2-2012

0000  Webudgave af bibliografi Aage Jørgensen: Dansk litteraturhistorisk bibliografi 1967-----. (Web-udgave). Det kgl. Bibliotek:
0000  Webudgave af bibliografi  Webudgave af bog Søg litteratur om forfatteren i: Dansk Litteraturhistorisk Bibliografi

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z ÆØÅ